Wat wij doen

Veenendaal Reclame is gevestigd in Veenendaal wat de naam al doet duiden. Wij zijn actief sinds 2010 in de sign en design branche. Door de jarenlange ervaring kunnen wij met u nadenken om uw wens waar te maken.

Wij leveren uw:  vlaggen, banieren, spandoeken, stickers, auto belettering, stoepborden, reclameaanhangwagen, bedrijfskleding, carwrap, posters, ontwerp, visitekaartjes, huisstijl, autoruiten tinten.

Workwear veiligheidskleding PBM Zorgkleding Werkschoenen Sportkleding Promotionele kleding (Promowear)


Autobestickeren-bedrijfskleding-Veenendaal-bedrukken-design

Bedrijfskleding

Veenendaal Reclame heeft een uitgebreide collectie comfortabele  bedrijfskleding voor een professionele uitstraling.  Of het nu gaat om HACCP kleding, schilderskleding of bouwkleding, er is altijd keus genoeg uit werkjassen, werkbroeken, werkshirts en polo’s. 

Ook op het gebied van promotionele kleding bieden we u ruime keus. 

Kleding bedrukken

Apparatuur om kleding te bedrukken met transfers hebben we in huis.  Daardoor hebben we korte lijnen en snelle levertijden.  Ook verzorgen we borduringen op bedrijfskleding. Wij leveren ook in Amersfoort

bedrukte_shirts_Veenendaal Reclame

Werkomgeving

Veenendaal Reclame werk in diverse regio’s en wij zijn fexibels inzetbaar dankzij onze Fiat Doblo bedrijfwagen. 

AmersfoortBaarnBunnikBunschotenDe BiltDe Ronde VenenEemnesHoutenIJsselsteinLeusdenLopikMontfoortNieuwegeinOudewaterRenswoudeRhenenSoestStichtse VechtUtrechtUtrechtse HeuvelrugVeenendaalVijfheerenlandenWijk bij DuurstedeWoerdenWoudenberg en Zeist.