Wat wij doen

Veenendaal Reclame is gevestigd in Veenendaal wat de naam al doet duiden. Wij zijn actief sinds 2010 in de sign en design branche. Door de jarenlange ervaring kunnen wij met u nadenken om uw wens waar te maken.

Wij leveren uw:  vlaggen, banieren, spandoeken, stickers, auto belettering, stoepborden, reclameaanhangwagen, bedrijfskleding, carwrap, posters, ontwerp, visitekaartjes, huisstijl, autoruiten tinten.

Leewis_reclamezuil_belettering_Veenendaal_Reclame_Signmakers

Wat is een rollup banner?

Een rollup banner heeft een voet en een uitklapbare houder. De bedrukte print is tijdens het vervoer veilig verborgen in de compacte behuizing zodat deze niet beschadigd.

Een Roll-Up banner is compact te vervoeren en zeer gemakkelijk te vervoeren. Ideaal om mee te nemen naar een presentatie beurs en/of evenement.

Rollup banner KLIK HIER 

 

Rollup banner

Bij ons kunt u dit product bestelling in diverse afmetingen bestellen. Voor meer informatie kunt hier contact met ons opnemen.

Wij kunnen dit product, de rollup banner eventueel op locatie afleveren als onze service zodat u direct kunt gaan promoten!

Veenendaal Reclame-bannersysteem

Werkomgeving

Veenendaal Reclame werk in diverse regio’s en wij zijn fexibels inzetbaar dankzij onze Fiat Doblo bedrijfwagen. 

AmersfoortBaarnBunnikBunschotenDe BiltDe Ronde VenenEemnesHoutenIJsselsteinLeusdenLopikMontfoortNieuwegeinOudewaterRenswoudeRhenenSoestStichtse VechtUtrechtUtrechtse HeuvelrugVeenendaalVijfheerenlandenWijk bij DuurstedeWoerdenWoudenberg en Zeist.