Wat wij doen

Veenendaal Reclame is gevestigd in Veenendaal wat de naam al doet duiden. Wij zijn actief sinds 2010 in de sign en design branche. Door de jarenlange ervaring kunnen wij met u nadenken om uw wens waar te maken.

Wij leveren uw:  vlaggen, banieren, spandoeken, stickers, auto belettering, stoepborden, reclameaanhangwagen, bedrijfskleding, carwrap, posters, ontwerp, visitekaartjes, huisstijl, autoruiten tinten.

lichtdoorlatend doek_veenendaal reclame

Spandoeken

 Een spandoek is een duidelijke en flexibele manier om aandacht te trekken. De spandoeken van Veenendaal Reclame worden van duurzaam watervast materiaal vervaardigd, voorzien van een opdruk door gebruik te maken van eco-inkten en indien gewenst voorzien van zeilringen. Een spandoek is een handig communicatiemiddel voor organisaties die hun beeldmerk op wisselende plaatsen onder de aandacht willen brengen. Bijvoorbeeld bij evenementen en op beurzen.

Werkomgeving

Veenendaal Reclame werk in diverse regio’s en wij zijn fexibels inzetbaar dankzij onze Fiat Doblo bedrijfwagen. 

AmersfoortBaarnBunnikBunschotenDe BiltDe Ronde VenenEemnesHoutenIJsselsteinLeusdenLopikMontfoortNieuwegeinOudewaterRenswoudeRhenenSoestStichtse VechtUtrechtUtrechtse HeuvelrugVeenendaalVijfheerenlandenWijk bij DuurstedeWoerdenWoudenberg en Zeist.