Wat wij doen

Veenendaal Reclame is gevestigd in Veenendaal wat de naam al doet duiden. Wij zijn actief sinds 2010 in de sign en design branche. Door de jarenlange ervaring kunnen wij met u nadenken om uw wens waar te maken.

Wij leveren uw:  vlaggen, banieren, spandoeken, stickers, auto belettering, stoepborden, reclameaanhangwagen, bedrijfskleding, carwrap, posters, ontwerp, visitekaartjes, huisstijl, autoruiten tinten.

Wij hebben ervaring in het plaatsen en aanleveren van complete vlaggen. Bij ons kunt u terecht voor bestellen van de vlag en mast tot en met het plaatsen daarvan. Wij willen u graag informeren over de mogelijkheden.

Banieren

Veenendaal Reclame levert en monteert ook banieren. Deze zijn ook voorzien van een speciale ECO inkt die bestand is tegen diverse weersinvloeden. De banier is leverbaar in diverse afmetingen en is evenals elke vlag naar eigen wens in te delen. Heeft u hulp nodig met het vlag ontwerp? Geen probleem! Ook wij verzorgen voor u de stijl voor de vlag. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met ons.


Mekelenkamp_ Reclamebord_Veenendaal Reclame Signmakers
Leewis-gevelletters-bestickering-Veenendaal-designers

Vlaggen

Overal kom je vlaggen tegen, in Veenendaal, Amersfoort, Amsterdam maar ook in heel Europa. Dit bewijst direct al dat dat een simpele vlag het doeltreffend doel heeft. Veenendaal Reclame levert goedkoop vlaggen in diverse maten en afmetingen van de juiste kwaliteit!

Beachvlaggen

Wij kunnen verzorgen voor het leveren en monteren van beach vlaggen in de volgende afmetingen:

-Small: 200×63 cm ), 206×67 cm, 215×73
-Medium: 301×70 cm , 306×74,6 , 315×80,7
-Large: 400×80 cm , 408×84,7 , 416×90,7 


De beach vlag kan naar eigen wens bedrukt worden met een inkt die bestand is tegen de diverse weersinvloeden. Dit bevorderd de levensduur van de vlag want Veenendaal Reclame staat voor duurzaam.

Gevelreclame_Zorgwaarts_Veenendaal

Werkomgeving

Veenendaal Reclame werk in diverse regio’s en wij zijn fexibels inzetbaar dankzij onze Fiat Doblo bedrijfwagen. 

AmersfoortBaarnBunnikBunschotenDe BiltDe Ronde VenenEemnesHoutenIJsselsteinLeusdenLopikMontfoortNieuwegeinOudewaterRenswoudeRhenenSoestStichtse VechtUtrechtUtrechtse HeuvelrugVeenendaalVijfheerenlandenWijk bij DuurstedeWoerdenWoudenberg en Zeist.